skip to Main Content

Site web nou – Responsive

Firma ta nu are un site web sau este prea vechi si nu mai face fata trend-urilor de astazi? E timpul sa-ti comenzi un site web nou!

Nu am website, de ce am nevoie de unul?

Scriem 2015! Te-ai gandit vreodata unde cauta oamenii un produs, cel mai bun pret sau un prestator de servicii de care are nevoie? Daca crezi ca multi mai deschid oamenii “Pagini Aurii” te inseli! Cei mai multi cauta pe Google ! Oamenii folosesc motoare de cautare pentru a gasi in cel mai usor si rapid mod ceea ce au nevoie.

Ne gasesc si pe noi?

Normal ca DA! Daca locul unde cauta cel mai des este Internetul, acesta este si locul tau pentru a-ti prezenta compania, serviciile prestate si produsele comercializate!

Am o pagina veche, imi trebuie un site web nou?

Tot in 2015 suntem, 5 din 10 utilizatori navigheaza pe internet folosind un dispozitiv mobil – Smartphone (Android, iOS, Windows Mobile), tableta, etc… Pentru a putea vizualiza corect si usor un site web de pe aceste dispozitive, site-ul web trebuie sa indeplineasca anumite standarde si cerinte precum: sa nu contina elemente Flash si cel mai important: sa fie “Responsive”: adica sa fie optimizat pentru orice rezolutie (atat pentru telefoane mici cat si pentru tablete si gadgeturi de mari dimensiuni) ca din punctul de vedere al lizibilitatii sa fie usor de citit. Mai concret: continutul sa fie usor de citit fara sa fim nevoiti sa dam zoom si scroll pe pagina.

Acest lucru este foarte important si din punctul de vedere al motoarelor de cautare: daca website-ul tau nu este responsive atunci firmele concurente ale caror pagini web sunt responsive, au sanse mari sa apara in fata paginii tale web.

Altfel vorbind daca ai un site web nou responsive ai mai multe sanse sa te gaseasca lumea de pe orice dispozitiv fie mobil sau desktop.

Cere noul tau site web!

Click aici pentru cerere de oferta!

Site-uri web noi create de catre Resolution Studio

Back To Top
Afiseaza
Ascunde