skip to Main Content

ONLINE MARKETING

Echipa noastra specializata in marketing lucreaza pentru a creste
conversiile, a avea trafic repetat si vizibilitate online

Internet Marketing

Internet Marketing
Promovare site

Daca aveti un site web cu afaceri de vanzare produse si servicii, Resolution Studio va propune un ajutor prin Internet Marketing si publicitate online, cu alte cuvinte promovare web. Suntem pe un loc fruntas in clasamentul Google pentru Internet Marketing (probabil una dintre expresiile cele mai compatitive din lume). Acum puteti apela la aceste servicii de promovare online pentru afacerea Dvs.
Resolution Studio va ofera servicii de Internet Marketing pentru intreprinderi de toate marimile. Ofertele noastre de servicii promovare site web includ Search Engine Optimization (SEO), Search Engine Marketing (SEM), Pay Per Click (PPC) management, ECommerce, programare site-uri web.
Clientii nostri nu vin la Resolution Studio pentru ca lucrurile merg bine. Mai degraba, au fost dezamagiti de rezultatele eforturilor proprii sau de eforturile altor firme. Resolution Studio transforma situatiile nefavorabile ale clientilor in afaceri de succes. Fie ca rezultatele sunt masurate in noi vanzari de produse si servicii sau apeluri telefonice, clientii nostri beneficiaza in cele din urma de performante excelente de afaceri.

Optimizare SEO – Search Enging Optimization

Optimizarea unui site web pentru motoare de cautare este esentiala pentru ca prin rezultatul acestor lucrari vizitatorii care viziteaza aceasta pagina web a gasit ceea ce a cautat. Lasa-ti site-ul web sa identifice clientii potentiali si sa-ti aduca profit!

PASUL 1

Studiu de piata

Pentru un proiect de Promovare Online se face un studiu de piata pentru a cunoaste potentialul online al firmelor concurente de pe internet.

PASUL 2

Strategia

In promovare site web cel mai important lucru este strategia aleasa. O strategie de marketing online bine pusa la punct inseamna succes!

PASUL 3

Optimizare On-Site

Pentru a putea incepe lucrarile de promovare pe internet site-ul web trebuie sa fie pregatita din punct de vedere structural HTML.

PASUL 4

Content Management

Continutul unui website promovat este cel care ii hotaraste locul pe internet. Acesta trebuie sa fie originala si tinut fresh tot timpul.

Campanii de Publicitate Online – Pay Per Click

Pentru o crestere rapida a leadurilor aplica pentru o campanie sponsorizata, astfel poti avea mii de vizitatori incepand chiar de azi! Resolution Studio te ajuta sa alegi cea mai buna strategie pentru a minimaliza costurile campaniei dar in acelasi timp sa ai rezultat maxim in ceea ce priveste conversiile campaniei.
Aplica astazi pentru Pay Per Click Marketing si beneficiezi de un
studiu de piata gratuit!

Social Media Marketing

Procesul nostru de Social Media Marketing (SMM) asigura ca afacerea ta va avea o campanie de Marketing Social Media special conceput pentru obiectivele afacerii tale!

Campania SSM – Social Media Marketing – ajuta la cresterea vizibilitatii pe motoare de cautare precum Google sau Bing consolidand totodata brandul. Prin promovare pe retele de socializare precul Facebook, Google+, Twitter, Instagram sau altele imbunatatim nivelul vanzarii produselor si serviciilor tale, aducem trafic pe site-ul web si te ajutam sa-ti servesti atat clientii noi cat si cei actuali pe mai multe platforme in acelasi timp.

Angajeaza publicul in conversatii importante

Intreprinderile nu-si permit sa fie arogante. In epoca Social Media companiile trebuie sa fie deschise publicului, discutiilor cu publicul. Este foarte important sa afle ce le place, ce doresc si ce idei proaspete pot avea. Prin ascultarea vocei publicului o sa stii ce trebuie sa-i dai si prin ce mojloace poti sa-i convingi sa-ti cumpere produsele si serviciile.

Ofera suport online intantaneu

Social Media Marketing permite companiilor sa se ocupe de problemele clientilor prin relatii cu clientii instantanee. Acest lucru se poate face direct prin prestarea canalelor de comunicare deschise pe retele de socializare precum Twitter, Facebook, Google+ sau altele pentru clienti sa inscrie contestatii, preocupari sau sugestii.

Angajeaza publicul in conversatii importante

Intreprinderile nu-si permit sa fie arogante. In epoca Social Media companiile trebuie sa fie deschise publicului, discutiilor cu publicul. Este foarte important sa afle ce le place, ce doresc si ce idei proaspete pot avea. Prin ascultarea vocei publicului o sa stii ce trebuie sa-i dai si prin ce mojloace poti sa-i convingi sa-ti cumpere produsele si serviciile.

Invita publicul sa se implice in continut

Este o modalitate foarte eficienta de a angaja publicul sa contribuie direct la  continut prinr-o platforma social media. Cand acest lucru se face corect, aceasta tactica poate atrage multi vizitatori care astfel devin clienti potentiali aducand vanzari noi si ajutand la cresterea notorioritatii brandului.

Rezultate Internet Marketing

Proiecte Internet Markegin de succes! Pagini web si afaceri promovate by Resolution Studio

Back To Top
Afiseaza
Ascunde