CREARE MAGAZIN ONLINE

Nu ai încă un magazin online?
Iti cream platforma de vânzare online care iti aduce succesul!

DEMO Magazin Online

Testeaza platforma noastra de magazin online. Pentru intrebari contacteaza-ne!

Demo Magazin Online

front
Click pentru Demo!

Demo Meniu Administrare

admin
Click Demo admin!

user: admin@demo.com

pass: 1234demo

Sună Acum la 0744 789 461 pentru ofertă !

sau cere ofertă detaliată pentru realizarea magazinului online folosind oricare dintre metodele de contact!

Vrei să vinzi online și să ai o creștere a veniturile?

Prin deschiderea unui magazin online practic deschizi o ușă prin care intră cumpărători de oriunde dîn lume fără să faci nimic! Vinzi direct de lângă calculator. Mai simplu nu se poate!
Un magazin virtual este deschis 24/7 non stop fără să ai un vânzător lângă pult. Beneficiază de avantajele unui astfel de site și începe să vinzi online!

Vrei ca produsele tale să fie vizibile pentru un public mai larg?

Fiind un magazin online, oameni de pe toată planeta au acces direct la produsele tale, având posibilitatea de a le cumpăra în orice moment. Fără prea mari eforturi intr-un timp scurt milioane pot vedea gama ta de produse online.

Vrei un magazin online care este foarte ușor de administrat?

Toate site-urile de magazin online create de către Resolution Studio sunt foarte ușor de administrat, de întreținut. Printr-un meniu de administrare practic o singură persoană poate administra întregul magazin virtual.

Încarci produsele, le pui în categorii, încarci poze, setezi prețul, selectezi metodele de plată, metoda de livrare si site-ul este gata, așteptând cumpărătorii.

Vrei o platformă de vânzare online 100% securizată?

Prin metodele de plată prin card bancar – VISA, MAESTRO, MASTERCARD, etc – sau prin conturi de bănci virtuale plata este una total securizată dar în același timp simplă, iar banii intră direct în contul tău.

Exemple pentru magazin online

Magazin de vinuri
Accesorii sport
Magazin piele
Petshop online
Frumusețe, modă
Magazin Virtual Haine
Magazin Ceasuri
Cafea, ciocolată
Bijuterii
Decor si amenajare
Online shopping

Magazin online la cheie

Deschide inca de astazi un magazin online la cheie la un pret avantajos si incepe sa vinzi produsele tale pe o platforma care poate sa-ti aduca de zeci sau sute de ori mai mult profit decat ai avut pana acum!
Beneficiaza de avantajele unui site E-Commerce:
Nu ai costuri de chirie
Nu ai angajati deci nu platesti salarii si indemnizatii
Ai sute de milioane de cumparatori de pe tot globul
Ai mai multi vizitatori deci ai vanzari mai multe
Iti vinzi produsele de acasa fara sa faci nimic

5 motive sa ai un magazin online

Vanzarile online prin solutii E-Commerce cresc mai rapid decat vanzarile offline in magazine fizice. Conform firmei comScore specializata in monitorizare si statistici, anul 2014 a fost un an foarte puternic pentru retailerii online. In cursul acestui an s-au inregistrat de 4x ori mai multe vanzari decat in 2012, iar vanzarile fizice au scazut semnificativ fata de anii precedenti.

Faptul ca vanzarea in magazine online creste nu garanteaza un succes pentru vanzatorii noi, dar ofera o posibilitate ne-mai-intalnita pana acum sa faca bani prin vanzare in magazin virtual.

In 2012 Google a angajat firma Ipsos OTX sa faca un studiu despre trendurile de cumparare pe internet. Una dintre cele mai importante descoperiri a fost aceea ca 80% dintre cumparatorii online cauta cel mai bun pret inainte de a efectua o comanda online. Clar: Internetul conduce motorul retail.

Bazand pe rapoarte oficiale aproape 60% dintre cetatenii din Romania au acces la Internet, deci sunt Online. Deci clientii tai potentiali sunt online si asteapta sa-ti cumpere produsul!

Utilizarea tabletele si telefoanele mobile sunt in crestere. Practic suntem martorii unei explozii al evolutiei privind folosirea Internetul. Acesta este intr-o transformare majora din acest aspect. Momentan 34% dintre cumparatorii online folosesc un dispozitiv mobil, dar acest numar este in crestere continua, estimand ca in 3 ani acesta poate sa ajunga pana la 90%. Folosirea calculatoarelor desktop o sa existe numai la locul de munca in birouri.

Avand un magazin online responsive – utilizabil de pe dispozitive mobile – te pune pe primul nivel al unei cresteri masive in ceea ce priveste vanzarea online.

Costurile de intretinere practic sunt minime. Fiind un magazin virtual nu ai nevoie de spatiu fizic. Stocarea virtuala fiind de zeci sau sute de ori mai ieftin decat a inchiria un spatiu comercial. Din punct de vedere al angajatiilor iarasi numai beneficii: nu ai nevoie de angajati. Poti sa-l administrezi singur.

Dupa realizarea unui magazin online primesti acces la un modul de mentenanta prin care iti administrezi magazinul online cum iti place tie!

Cand detii un magazin online esti deschis non-stop pentru toata lumea. Chiar pentru toata lumea. Aici nu conteaza fusul orar, aa in Florida este numai ora 20 si la tine e 3 noaptea inca. Magazinul virtual este deschis si cumparatorii din toate cele 5 continente pot cumpara linistit in timp ce tu dormi.

Fiind vizibil pentru toata lumea oportunitatile de vanzare se inmultesc, si in mod direct si profitul.

services-om

Realizare Magazin Online

Sună Acum la 0744 789 461 pentru ofertă !

sau cere ofertă detaliată pentru realizarea magazinului online folosind oricare dintre metodele de contact!

Ce spun cumparatorii? De ce cumpara online?

Ca sa intelegi de ce vor cumparatorii cat mai multe produse online

Nu stai la coada

Nu trebuie sa stai la rand la cumparare dintr-un magazin online, astfel e ca si cum ai fi singur in magazin.

Produsele raman in cos

Cand faci cumparaturi online poti sa te gandesti cat vrei, produsele raman in cos zile intregi.

Castiga timp

Castigi enorm de mult timp cumparand de acasa dintr-un magazin online iar timpul este cel mai pretios lucru!

Fara plictiseala

Copiii nu se vor plictisi si nu fac crize de nervi pentru o jucarie sau un pachet de guma de mestecat la casa de marcat.

In haine de casa

Cumperi on comfort: poti sa fi imbracat in orice vrei – sau in nimic! – iar pantofii si make-up -ul nu sunt obligatorii.

Comparatii

Poti face comparatii intre produse fara sa te grabesti si poti sa citesti in liniste si cu atentie instructiuni de utilizare

Economisesti

Economisesti din punctul de vedere al transportului. Nu platesti pentru benzina sau pentru transport nici un ban.

Platesti cu cardul

Nu trebuie sa folosesti bani cash, poti plati cu cardul sau prin PayPal cu 0% comision la plata si prin metoda securizata.

Si alte sute de motive pentru care din ce in ce mai multi oameni cumpara de pe Internet.

ecommerce

Realizare Magazin Online

Internetul a revolutionat economia prin comert electronic, impunand prin E-Commerce un nou mod de a face afaceri. Ce inseamna comert electronic? E-Commerce sau cu alte cuvinte comert electronic este procesul de a efectua tranzactii de afaceri intr-un mod virtual prin intermediul unui site web specific, numit de cele mai multe ori magazin online. Fiecare afacere are nevoie de un magazin online in mediul virtual. Cerinta pentru o afacere de succes in comert electronic este prompta: realizare mgazin online care este capabil de mai multe tipuri de tranzactii online. Acest tip de pagina web se gaseste la Resolution Studio, prin intermediul careia ideile Dvs de afaceri online se transforma in realitate online.
De ce sa vindem online? In acest mediu de comert electronic nici o companie nu doreste cheltuieli generale sau logistice. Un magazin online la cheie este o solutie online de afaceri in cazul in care produsele si serviciile pot fi vandute si achizitionate in timp ce stati in confortul camerei Dvs. Resolution Studio va ofera una dintre solutii de vanzare online: Magazin Online Resolution. Beneficiati de avantajele unui magazin online: cheltuieli minime (nu sunt cheltuieli de chirie si consum), program de functionare de 24 ore din 365 zile, chiar si cand dormiti, acoperire globala: fiind un magazin website acesta poate fi accesat de oriunde din lume, este rapid / informatii uniforme, operatiuni automate – solutii ECommerce sunt integrate perfect cu plata online.

Pe ce proiecte lucram momentan

Realizare magazin online la cheie by Resolution Studio